Hermes BV realiseert uw bouwplannen

Machinaal timmer- en aannemersbedrijf voor Den Bosch en omstreken

Bouwplannen? U wilt bijvoorbeeld graag de badkamer in uw huis vervangen, een afdeling in het kantoorpand verbouwen of het monumentale pand netjes laten renoveren. Hermes BV tilt uw pand naar een hoger niveau.

Ons bedrijf bestaat uit een hechte groep enthousiaste, vakbekwame werknemers, bestaand uit een mix van jong en oud. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van betrouwbare toeleveranciers en onderaannemers. Hierdoor zijn wij in staat elke klus met het beste resultaat op te leveren.

Hermes BV is al actief sinds 1963. Door de jarenlange ervaring en samenwerking met bedrijven Bouwbedrijf Jeroen Schuurmans (1991) en P. van der Made Timmerwerken (2005) zijn wij dan ook een uitstekende partner om uw opdracht uit te voeren.

Wij werken verder al 30 jaar met vaste onderaannemers in afbouw werkzaamheden, installatie- en werkbouwkundige technieken. 

Machinaal timmer- en aannemersbedrijf

Met ons bouwbedrijf haalt u een echte specialist in huis. Of in uw bedrijfspand, want behalve voor particulieren zijn we ook werkzaam voor bedrijven en stichtingen. We houden ons dag in dag uit bezig met diverse sectoren van de bouw, waaronder onderhoud, renovatie en (ver)bouw.

Uw project zoals u het wilt

Heeft u al bepaalde ideeën over de verbouwing of weet u juist niet waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen, daar zijn wij voor. Wij denken in elk stadium van uw bouwproject met u mee. We luisteren naar uw eisen en wensen, en adviseren u over de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw bouwplannen worden uitgevoerd zoals u dat voor ogen had.

Energie neutraal wonen

Wij zijn zeer actief op het gebied van energie neutraal maken van woningen en werken samen met energieloket De Meierij (Vught). Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle technieken op dit gebied.

Machinale timmerfabriek

U wilt niet alleen dat uw exterieur aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, maar ook uw interieur moet gebruiksvriendelijk zijn, tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Ook dat kunt u met een gerust hart aan Hermes BV overlaten.

Wij vervaardigen veel producten zelf in onze eigen timmerfabriek. Hier produceren we onder meer kozijnen, trappen, interieurs en zelfs maatwerk meubels.

 

Op zoek naar een machinaal timmer- en aannemersbedrijf?